Húsvéti félpanziós menü

Átrium étterem, Hotel Lycium Debrecen

 

Április 19. péntek

Hideg sültek - előételek
Húsvéti sonka ízelítő 
Roquefort sajtos és tökmagos jérce galantin 
Rosé kacsamellek aszalt szilva majonézzel és Yorkshire pudinggal 

Saláta sziget
Balzsamos koktélparadicsomok sajtchipsszel 
Quattro Formaggie saláta ropogós sült tésztával 
Céklás üvegtészta saláta savanyított zöldségekkel 
Friss kevert saláta és öntet variációk

Házi hordós savanyúságok
Csemege uborka, vegyes vágott, almapaprika, cékla, gyöngyhagyma,
Káposztával töltött paprika, karfiol

Levesek
Rozmaringos bárány raguleves sülthagymával 
Forró, fehércsokoládés vilmoskörte leves 

Főételek
Debreceni töltött káposzta sült kolbásszal 
Zsengeparajos sajtkéregben sült jércemellek zöldséges Quesadilla-val és fűszeres hollandival 
Vörösboros marhapofa pörkölt juhtúrós sztrapacskával 
Ropogós kukorica bundában sült harcsa szeletek vajas spárgával és vargánya rizottóval 
Cheddar sajtos Arancini lilaburgonya Gnocchi-val 

Desszert
Amit forrón ajánlunk
Fehércsokoládés pisztácia fánkok krémes földieperrel 
Cukrász szalon kínálata
New Yorki sajttorta krémkaramellel 
Dulcey krémes 
Mandarin torta chilis étcsokoládéval 
Zöldalmás rétes 

Gyümölcs oázis
Szezonális kínálatból

Sajtválogatások 
Európai sajtválogatás pirított magvakkal, gyümölcsökkel

 

Átrium étterem, Hotel Lycium Debrecen

 

Április 20. szombat

Hideg sültek- előételek
Húsvéti sonka ízelítő 
Erdei gombás jércemell-tekercs zsengeparajban
Pikáns marhapofa sültmogyoró kéregben 

Saláta sziget
Mangós, olívás római saláta 
Céklamajonézes bulgur saláta 
Gyöngyhagymás feketebab saláta kapribogyóval 
Friss kevert saláta és öntet variációk

Házi hordós savanyúságok
Csemege uborka, vegyes vágott, almapaprika, cékla, gyöngyhagyma,
Káposztával töltött paprika, karfiol

Levesek
Sáfrányos gyöngytyúk húsleves házi csigatésztával 
Tejfölös mangalica leves vargányafánkokkal 

Főételek
Szabolcsi töltött káposzta füstölt csülökkel 
Sous-vide csirkemellek hollandis zöldségekkel, mogyoróburgonyával és fűszervaj mártással 
Borjú bécsi Camembert sajtos burgonyahabbal és Coleslaw salátával 
Fűszeres morzsában sült lepényhal spárga rizottóval és krémes királyrák mártással 
Cheddar sajtos zöldségekkel töltött burgonya Dijoni mártással 

Desszert
Amit forrón ajánlunk
Mini meggyes és tejcsokoládés Ravioli karamell öntettel 

Cukrász szalon kínálata
Őszibarackos túrótorta 
Mandulás Brownie ropogós kókuszkrémmel 
Málnás Oreo szelet 
Étcsokoládés meggyes rétes 

Gyümölcs oázis
Szezonális kínálatból

Sajtválogatások 
Európai sajtválogatás pirított magvakkal, gyümölcsökkel

 

Átrium étterem, Hotel Lycium Debrecen

 

Április 21. vasárnap

Hideg sültek - előételek
Húsvéti sonka ízelítő 
Toszkán szárnyas májhab mentás petrezselyem vinegrettel és ropogós Bagett-tel 
Pisztáciás borjúpofa lilahagyma lekvárral és fekete Muffinnal 

Saláta sziget
Bruschetta-s zsengeparaj saláta sült mandulával 
Sült bébi burgonya padlizsános majonézben 
Cheddar sajtos fekete tészta turbolya chipsszel 
Friss kevert saláta és öntet variációk

Házi hordós savanyúságok
Csemege uborka, vegyes vágott, almapaprika, cékla, gyöngyhagyma,
Káposztával töltött paprika, karfiol

Levesek
Marhapofa eszencia Fridattó 
Mangós jérce raguleves mogyorófánkokkal 

Főételek
Pirosra sült mangalica karaj mogyoróhagymás kacsamáj raguval és fűszeres burgonyával 
Mozzarellával és zöldspárgával töltött jérce kolozsváriban sütve aszaltparadicsomos rizottóval 
Kucsmagombás borjúpaprikás vajas galuskával 
Fűszervajban sült tilápiafilé királyrák Gazpacho-val és pácolt olívás zöldtésztával 
Rikottás zöldségszalmával töltött cukkíni parmezánnal grillezve 

Desszert
Amit forrón ajánlunk
Keserűcsokoládé felfújt maracujás madártejjel 

Cukrász szalon kínálata
Ropogós sóskaramell Mignon 
Áfonyás fehércsokoládé torta 
Vaníliás kókusz Mousse földimogyoró linzerrel 
Túrós rétes aranymazsolával

Gyümölcs oázis
Szezonális kínálatból

Sajtválogatások 
Európai sajtválogatás pirított magvakkal, gyümölcsökkel

 

Jó étvágyat kívánunk!