Gasztronómiai események

Szállodánkban időről időre - már hagyományosan - egyedülálló gasztronómiai eseményekkel kedveskedünk a kulináris élményekre vágyóknak.

Utazás a Föld körül élményvacsora Segal Viktorral 
Utazás a Föld körül élményvacsora Segal Viktorral
A Hotel Lycium**** Debrecen Átrium éttermébe ismét egyedülálló vacsoraestre invitálta az érdeklődőket Szerdi Zsuzsanna szállodaigazgató és Molnár László F&B manager. Ezúttal távoli tájak különleges ételeit vonultatta fel menüsorában 2017. december 2-án Segal Viktor sztárchef, gasztronómiai tanácsadó. A vacsorát követően az ínyencségek elkészítésének kulisszatitkaikat is megosztotta a vendégekkel a sztárchef személyes beszélgetések során.
Mexikói élményvacsora 
Mexikói élményvacsora
A nagysikerű élményvacsorán, 2017. április 29-én a mexikói konyha világába kalauzolta el az ínyencségek kedvelőit Lázár Chef, igazi mexikói hangulatot varázsolva éttermünkbe.
Legendák Éjszakája 
Legendák Éjszakája
A 2016-os év legnagyobb szenzációja kétségtelenül az április 23-án megrendezett Legendák Éjszakája élményvacsora volt, melynek keretében legendás debreceni séfek: Boros László, Fábián András és Fehér Gábor utánozhatatlan finomságait ízlelhették meg az érdeklődők.
Világbajnok Chefek Éjszakája 
Világbajnok Chefek Éjszakája

Három alkalommal is újra egy csapatban dolgoztak a magyar és a nemzetközi konyha többszörösen díjazott kreatív „művészei” az Átrium étteremben. A nagy csapat: Breitenbach Rezső, Breitenbach Attila, Mile József, Rédai Attila és Gonda Attila többszörös olimpiai, Európa bajnoki és világbajnoki aranyérmes chefek. A vacsoraesteken az öt világbajnok által összeállított exkluzív menüt kóstolhatták meg vendégeink.

2013. május 24.
2014. május 9.
2015. május 16.

4 Évszak 4 Sztár Chef 
4 Évszak 4 Sztár Chef

2014 márciusában indítottuk útjára 4 Évszak 4 Sztár Chef gasztronómiai eseménysorozatunkat, melynek keretében minden évszakban egy-egy magyar sztárséf hívta izgalmas „utazásra” az érdeklődőket.

A sorozat állomásai:

2014. március 21. Gasztronómiai piknik Segal Viktorral
2014. június 21. Orosz Vacsoraest Lázár Cheffel
2014. szeptember 26. Minden a környékről - az ősz finomságai Debrecenben - Buday Péter
2014. november 22. A szabad konyha művésze Debrecenben - Sárközi Ákos
2015. március 21. NOBU ízek Debrecenben - Schreiner Gábor
2015. szeptember 26. Októberfeszt szeptemberben - Lázár Chef