Év végi céges parti ajánlat

Kölcsey Központ Nagyterem

 

  • 1200 fős Nagyterem
  • 350 fős Bálterem és táncterem
  • különböző méretű rendezvénytermek
  • Átrium étterem
  • sokoldalú gasztronómia
  • különleges tematikus estek

Válassza a Hotel Lycium****-Kölcsey Központ termeit egy igazán emlékezetes évzáró rendezvény vagy céges parti megrendezéséhez!

 A termek sokszínűsége lehetővé teszi akár elegáns, akár meghitt, akár extravagáns, vagy egyszerűen egy szuper bulis céges rendezvény lebonyolítását is!

Ajánlatunk:

  • tematikus estek vállalati összejövetelekre akár 1 500 főig
  • elegáns környezet
  • kitűnő ételek, ínyencségek
  • profi kiszolgálás
  • szórakoztató programok
  • a Hotel Lycium**** minden igényt kielégítő szobái

1. MENÜAJÁNLAT 

Hideg sültek - Előételek

Chicken Rollup 
Zöldfűszer kéregben sült kacsamellek maracujás lilahagyma lekvárral 
Pulled Pork Cheddar sajt krémmel és mini brióssal  

Salátasziget

Citrusos tök és zöldbab saláta pontytepertővel 
Marinált zöldségek feketekenyérrel 
Vajas parázsburgonya sülthagymás hollandival 
Frissen kevert saláta, öntet variációval

Házi hordós savanyúságok

Csemege uborka, vegyes vágott, almapaprika, cékla, gyöngyhagyma, 
káposztával töltött paprika, karfiol

Levesek

Marhahúsleves vaddisznó fasírttal, zöldségekkel 
Karfiolkrémleves csirkeosztrigával 

Főételek

Paradicsomos töltött paprika 
Burgonyakéregben sült jércemell bodzás karfiollal 
Kacsamell chilis barackkal, krumpligombócokkal 
(svédasztalon szervírozva)
Stroganoff borjúkaraj jázminrizzsel
Fogas lilakáposzta krémmel és véreshurkás töltött tésztával  
Lepcsánka sajtvariációkkal és fokhagymás tejföllel 

Desszertek

Amit forrón ajánlunk
Máglyarakás szilvasodóval 
Cukrász szalon kínálata
Rákóczi túrós feketeszederrel 
Sósmogyorós barack szelet 
Somlói galuska ét- és fehércsokoládéval 
Dobos torta meggy kaviárral 

Gyümölcsoázis

Szezonális kínálatból

Sajtválogatások

Európai sajtválogatás pirított magvakkal, gyümölcsökkel

2. MENÜAJÁNLAT 

Hideg sültek - Előételek

Mangós jércemell pisztáciakrémmel, sült rizspapíron 
Pisztáciás borjúpofa lilahagyma lekvárral és fekete Muffinnal 
Kecskesajt karottával és pisztáciahabbal 

Salátasziget

Római saláta fűszeres joghurttal és sült lilaburgonyával 
Cékla textúrák narancs kaviárral 
Mogyoróburgonya Tzatzikivel 
Frissen kevert saláta, öntet variációval

Házi hordós savanyúságok

Csemege uborka, vegyes vágott, almapaprika, cékla, gyöngyhagyma, 
káposztával töltött paprika, karfiol

Levesek

Tyúkhúsleves vargányás házi tésztával 
Zöldborsókrémleves füstölt túrógombóccal 

Főételek

Debreceni töltött káposzta sült kolbásszal 
Csirkemell, zöldbabfőzelék és kecskesajtos cukkini 
Bakonyi marhapofa juhtúrós galuskával 
 (svédasztalon szervírozva)
Kacsamell, zúzapaprikás és túrós csusza 
„Fogas Rácz” 
(lecsó, burgonya és tejfölkrém)
Zöldségekkel töltött lángos füstös tejföllel 

Desszertek

Amit forrón ajánlunk
Aranygaluska vaníliasodóval 
Cukrász szalon kínálata
Eszterházy szelet áfonyával
Bourbon mogyorótorta 
Sóskaramell zserbó fürtös meggy zselével
Málnás túrótorta belgacsokoládé permettel

Gyümölcsoázis

Szezonális kínálatból

Sajtválogatások

Európai sajtválogatás pirított magvakkal, gyümölcsökkel

Egyedi ajánlatot kérek

Rendezvénytermeink>>
 

 

Kapcsolat
E-mail: rendezveny@hotellycium.hu
Tel.: +36 52 506 600