Egyedülálló kulináris élmények

Egyedülálló kulináris élmények, művészi ihletésű élményvacsorák

Monet receptek nyomában, kubai Street Food, Michelin-csillagos élményvacsora - ilyen, és ehhez hasonló tematikus gasztroesemények is gazdagítják a Hotel Lycium****-Kölcsey Központ különleges gasztronómiai kínálatát. 
Egyebek mellett business reggelik és egyéb üzleti étkezések, koktélparti a tetőteraszon a naplemente romantikájával, és elegáns gálavacsorák is a kínálat részét képezik.

Kelet-Magyarország első üzleti szállodája és a hozzá kapcsolódó 13 000 m2-nyi alapterületű Kölcsey Konferenciaközpont nemcsak rendezvényhelyszínek tekintetében vonultat fel egyedülálló kínálatot, hanem a rendezvénygasztronómia terén is tud említésre méltót alkotni.

6 évvel ezelőtt kezdődött a Hotel Lycium**** élményvacsora-sorozata, mellyel az volt a szálloda vezetőségének a célja, hogy magas szintű kulináris élményt nyújtson nemcsak a debreceni közönségnek, hanem a szálloda vendégeinek is. 3 éve még új tematikával is elő tudtak rukkolni azon hitvallásuk szerint, hogy a gasztronómia is egy különleges művészeti tevékenység, és igyekeztek más művészeti ággal ötvözni a gasztronómiát. Az első ilyen ihletésű élményvacsora a Monet receptek nyomában volt, amelyen a színvonalas vacsoraest megkoronázásaként a résztvevők megtekinthették a MODEM Impressziók című kiállítását.

A legnagyobb sikert a Sárközi Ákos által prezentált vacsoraest „Művészet és gasztronómia” nevű desszertje aratta, hiszen a desszert komponenseivel szó szerint „megfestette” a Michelin-csillagos chef az utolsó fogást.

Új színfolt volt a kínálati palettán a kubai tematika, melynek egzotikus karibi ízvilágú streetfood kínálatával az utca emberét is meg tudta szólítani a négycsillagos szálloda vendéglátás csapata.

Évente közel 600 rendezvény – köztük akár 1000 fős események - különféle catering kínálatát képes magas fokon megvalósítani a Hotel Lycium**** csapata.

 

Kubai street food 
Kubai street food
Sárközi Ákos élményvacsora 
Sárközi Ákos élményvacsora
Rendezvény catering 
Rendezvény catering
Elegáns gálavacsorák 
Elegáns gálavacsorák
Monet receptek nyomában 
Monet receptek nyomában