Csomagajánlatok

Vége a tikkasztó nagy melegnek, itt az ideje megtervezni az őszi városlátogatásokat! Fedezzétek fel együtt az őszi Debrecent! Sétáljatok a belváros hangulatos utcáin, vegyetek részt remek programokon, csodáljátok meg a festői szépségű, őszi színekben pompázó Nagyerdőt, esténként pedig merüljetek el város feletti wellness-részlegünk jakuzzijában!

Emeljünk a lazítás szintjén! ;-) Ha a hamisítatlan őszi napokon hiányoznak a nyári strandélmények, akkor segítünk visszacsöppenni a napozóágyas, édes semmittevésbe, hiszen most egy egész napos belépőt ajándékozunk az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőbe vagy az Aquaticum Termálfürdőbe!

FIGYELEM! 15 évesek lettünk! Szeptember 1 - 30. között 15%-os előfoglalási kedvezményt adunk a szállásdíjból! A foglaláshoz használd a kuponkódot! >>

RENDEZVÉNY - GASZTRONÓMIA - PIHENÉS EGY HELYEN, MÁR 15 ÉVE!

15 évesek lettünk!  Ebből az alkalomból szeptemberben egyedi kedvezménnyel kedveskedünk szállóvendégeinknek és rendezvénytermeink foglalóinak! Köszönjük az eddigi bizalmat, partnerséget, biztatást! 

FIGYELEM!  Szeptember 1 - 30. között 15%-os előfoglalási kedvezményt adunk a szállásdíjból! A foglaláshoz használja a kuponkódot! >>

Töltsük együtt a karácsonyi ünnepeket! Lazítsatok idén Debrecenben, ahol a Hotel Lycium**** impozáns és exkluzív környezete biztosítja a szeretetteljes és meghitt családi kikapcsolódást!

Fenséges ünnepi fogásokkal, esténként élőzenés vacsorával és szórakoztató programokkal várjuk vendégeinket a karácsonyi ünnepek alkalmával.
Készítsünk együtt díszeket és öltöztessük fel közösen a karácsonyfát, töltsük együtt a délutánokat az ünnepi teasarok meghitt hangulatában. 

Az ajánlat december 28- január 2 közötti időszakban foglalható, minimum 3 éjszakára.

Sztárvendég: Kökény Attila

  • Élőzene: Silver Moon zenekar
  • Miki Mini Party
  • Virtuális élménysarok
  • Szilveszteri fotósarok
  • Tűzijáték a tetőteraszról
  • svédasztalos gálavacsora éjféli fogásokkal
  • zene, tánc hajnalig 
  • tombola értékes nyereményekkel (fődíj: 2 fő részére szóló, 2 éjszakás exkluzív belföldi wellness hétvége)

 

Szállodánk SZÉP Kártya elfogadóhely.
Mindhárom kibocsátó bank - OTP, MKB, K&H - SZÉP kártyáját elfogadjuk.