Csomagajánlatok

Szóljon rólad a tavasz, töltődj fel a tavasz tiszta energiájával!

Sétálj Debrecen virágba borult utcáin, látogass el a csodás tavaszi Nagyerdőre és töltődj a természet erejével! A tavaszi időszak tökéletes a testi-lelki megújulásra. Kedvezményes csomagajánlatunk bőséges félpanziós ellátást és min. 3 éjszaka foglalás esetén ajándék belépőt tartalmaz az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőbe, vagy az Aquaticum Termálfürdőbe - hogy Neked már csak a pihenésre kelljen koncentrálni!

Min. 3 éjszaka foglalás esetén AJÁNDÉK Aquaticum Mediterrán Élményfürdő belépővel!

Érvényes: 2022. március 18. - június 2. között. (Kivéve 2022. április 15-18., a húsvéti időszak.)

Felhőtlen pünkösdi hétvége a pihenés jegyében!

Látogassatok el a pünkösdi hosszú hétvégén Debrecenbe, és töltődjetek fel közös élményekkel! Kedvezményes csomagajánlatunk bőséges félpanziós ellátást és min. 3 éjszaka foglalás esetén ajándék belépőt tartalmaz az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőbe, vagy az Aquaticum Termálfürdőbe - hogy Neked már csak a pihenésre kelljen koncentrálni!

Min. 3 éjszaka foglalás esetén AJÁNDÉK Aquaticum Mediterrán Élményfürdő belépővel!

Érvényes: 2022. június 02-05. között.

A Virágkarnevál élménye az egyik legnagyobb varázslat...

Kedvezményes szálláslehetőség a karneváli forgatag közvetlen közelében! Debreceni Virágkarnevál kétségkívül az éves városi események egyik csúcspontja, sőt, nyugodtan kijelenthetjük, hogy hazánk egyik legnagyobb és egyben legnépszerűbb kulturális rendezvényéről van szó. Az idei, 2022. augusztus 15-21. között meghirdetett karneváli héten számtalan gyerekprogram, koncert, színházi előadás várja a városunkba látogatókat. 

Reggelis és félpanziós szállásárak, kérje kedvezményes szállásajánlatunkat!

Érvényes: 2022. augusztus 18-21. között.  Min. 3 éjszaka foglalás esetén.

Szállodánk SZÉP Kártya elfogadóhely.
Mindhárom kibocsátó bank - OTP, MKB, K&H - SZÉP kártyáját elfogadjuk.