Átrium étterem

Étlap Könnyű ételek Itallap Borlap Képes ajánló  Chef

 

Ízek és zamatok felsőfokon, az Átrium étteremben

Az Átrium étterem konyhája nem távolodik el a tradicionális magyar gasztronómiától, mégis, a legmodernebb konyhatechnológia segítségével a múltat fuzionálja a jelenbe, sőt, olykor a jövőbe is. Szállodánk konyhájának választékában egyaránt megtalálhatóak a magyar konyha hagyományőrző kínálatai és a nemzetközi gasztronómia ínyencségei valamint fitnesz és wellness ételek széles választéka.

Éttermünk exkluzív büféreggelivel, a’la carte kínálattal, tányérszervizes és büféasztalos főétkezéssekkel várja vendégeit.

Az Átrium étterem 200 fő befogadására alkalmas, illetve rendelkezik egy 50 fős befogadóképességű különteremmel is.

Ételeinket mi sem koronázhatná jobban meg, mint minőségi italválasztékunk, amik között kitüntetett szerepet kaptak a legkiválóbb magyar pálinkamesterek párlatai és a legnemesebb magyar pincészetek hazai borai.

Az Átrium étterem SZÉP Kártya elfogadóhely.

Nyitvatartás: minden nap 07:00-22:00-ig

Asztalfoglalás: + 36 52/506-600

hotel lycium, átrium étterem, séf, Szabó Csaba

 

Új séf a Hotel Lycium**** Debrecen-nél

Szeptember 15-én egy tapasztalt, rutinos és egyben nyitott szemléletű szakember, Szabó Csaba séf vette át a Hotel Lycium éttermének konyhai irányítását. Célkitűzése az Átrium étterem a’la carte kínálatának összeállítása során, hogy előnyben részesítse a rendelkezésre álló, kiváló helyi alapanyagokat, elsősorban azokból készítse el fogásait, persze saját szempontok szerint újragondolva. A hazai ízvilág mellett a nemzetközi gasztronómia fog visszatükröződni az Átrium étterem megújuló étlapjáról.

A több rangos nemzetközi versenyen is dobogós helyezéseket elért szakember 2015-ben államtitkári elismerésben részesült, a 2016-os Erfurtban rendezett szakácsolimpián pedig egyéni kategóriában aranyérmet vehetett át. 2011-2013 között üzletvezetőként dolgozott a Hortobágyi csárdában, majd több hazai szállodában és étteremben találkozhattunk vele chef, illetve executive chef pozícióban. 2018-tól a siófoki Hotel Yacht Wellness & Business vendéglátó csapatának szakmai irányítását végezte chef pozícióban.

Szeptember közepétől a Balaton-partról ismét a cívisvárosba érkező szakember hivatásának helyszínéül az újabb kihívást jelentő Hotel Lycium٭٭٭٭ Debrecent választotta. A séf személye garancia a most zajló gasztronómiai megújulás színvonalára, mely méltóképpen tudja továbbvinni a hotel és az étterem töretlen népszerűségét.