Hotel Lycium**** ajándékutalványok

Ajándékozzon Hotel Lycium utalványt!

Ajándékozzon felejthetetlen debreceni élményeket: mi becsomagoljuk Önnek! Lepje meg szeretteit: vásároljon szállodánk utalványai közül vagy akár ezek kombinációiból! A Hotel Lycium**** Debrecen  utalvány különleges ajándék rokonainknak, barátainknak egyaránt! Vásároljon otthonról biztonságosan, ajándékutalványainkkal garantáltan örömet okoz szeretteinek!

A Hotel Lycium**** ajándékutalványai:

  • ÉRTÉKALAPÚ UTALVÁNY – az Ön által meghatározott értékben vásárolható már 10 000 Ft-tól, mely felhasználható szállodánk bármelyik szolgáltatására, beleértve a szállást, az Átrium étteremben való a’la carte fogyasztást, és a wellness részleg használatát

MÁR 10 000 Ft - TÓL!

Vegye meg most!

Értékalapú utalvány


  • SZÁLLÁSUTALVÁNY – ajándékozzon egy kivételes debreceni kikapcsolódást szeretteinek, mely során felfedezhetik városunk szépségét, egy magas minőségű gasztronómiai, és wellness élményekkel tarkított pihenéssel egybekötve

Vegye meg most!

Hotel Lycium szállásutalvány


  • WELLNESS UTALVÁNY - wellness részlegünk a belvárosváros felett, panoráma kilátással egy igazán exkluzív élményt nyújt látogatóinkat. Ajándékozza most ezt a különleges, maradandó élményt szeretteinek!

Vegye meg most!

Hotel Lycium wellness utalvány


  • ÁTRIUM ÉTTEREM UTALVÁNY – az Átrium étterem exkluzív gasztronómiai élményekbe kalauzolja vendégeit, legyen szó egy romantikus vacsoráról, egy baráti társaság jó hangulatú összejöveteléről, vagy egy üzleti ebédről – az ízekben senki sem fog csalódni. A gasztronómiáért rajongó családtagoknak, barátoknak, és üzleti partereinek egyaránt garantáltan elégedett mosolyt varázsol arcára ezzel az ajándékkal!

Vegye meg most!

Átrium étterem utalvány

Ne feledje, hogy az utalványok értékét nálunk SZÉP-kártyával is fizetheti!

Az utalvány vásárlásának részleteivel kapcsolatban kérje kollégáink segítségét az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: +36 52 506 600
E-mail: sales@hotellycium.hu

Bővebben az Átrium étteremről

Wellness szolgáltatások