Hotel Lycium**** ajándékutalványok

 

Ajándékozzon élményt!

Vásároljon otthonról biztonságosan, időben, vagy akár az utolsó perceben - ajándékutalványainkkal garantáltan örömet okoz szeretteinek!

A Hotel Lycium**** ajándékutalványai:

  • értékalapú utalvány – az Ön által meghatározott értékben vásárolható már 10 000 Ft-tól, mely felhasználható szállodánk bármelyik szolgáltatására, beleértve a szállást, az Átrium étteremben való a’la carte fogyasztást, és a wellness részleg használatát
     
  • szállásutalvány – ajándékozzon egy kivételes debreceni kikapcsolódást szeretteinek, mely során felfedezhetik városunk szépségét, egy magas minőségű gasztronómiai, és wellness élményekkel tarkított pihenéssel egybekötve
     
  • wellness utalvány – wellness részlegünk a belvárosváros felett, panoráma kilátással egy igazán exkluzív élményt nyújt látogatóinkat. Ajándékozza most ezt a különleges, maradandó élményt szeretteinek!
     
  • Átrium éttermi utalvány – az Átrium étterem exkluzív gasztronómiai élményekbe kalauzolja vendégeit, legyen szó egy romantikus vacsoráról, egy baráti társaság jó hangulatú összejöveteléről, vagy egy üzleti ebédről – az ízekben senki sem fog csalódni. A gasztronómiáért rajongó családtagoknak, barátoknak, és üzleti partereinek egyaránt garantáltan elégedett mosolyt varázsol arcára ezzel az ajándékkal!

Ne feledje, hogy az utalványok értékét nálunk Szép kártyával is fizetheti!

Az utalvány vásárlásának részleteivel kapcsolatban kérje kollégáink segítségét az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: +36 52 506 600
E-mail: sales@hotellycium.hu

Bővebben az Átrium étteremről

Wellness szolgáltatások