A Hotel Lycium Debrecen átmenetileg zárva

 

Kölcsey Központ Debrecen konferencia

 

Kölcsey Központ Debrecen kiállítás

 

Kölcsey Központ Debrecen gálavacsora

2022. november közepétől a Hotel Lycium**** Debrecen - felújítás miatt - átmenetileg zárva

Számos különböző gazdasági modell értékelését követően a Társaságunk üzemeltetésében működő üzleti szálloda, a debreceni Hotel Lycium٭٭٭٭ vonatkozásában - a tulajdonos Debreceni Vagyonkezelő Zrt-vel egyetértésben - az a döntés született, hogy a jelentősen megemelkedett rezsiköltségekre is tekintettel a szálloda tervezett megújítási programját előre hozzuk, így

2022. november 15-től a hotel átmenetileg zárva tart.

Az átfogó felújítás végeztével, a jövőbeli újranyitást követően még magasabb színvonalon tudjuk majd kiszolgálni egyéni vendégeinket és céges partnereinket Debrecen szívében. A megújulás lépéseiről, valamint a várható nyitás időpontjáról szállodánk törzsközönségét és minden kedves érdeklődőt rendszeresen tájékoztatni fogunk.

A Kölcsey Központ rendezvényhelyszínként történő értékesítését 2023-ban kollégáink változatlan formában végzik, folyamatosan rendelkezésre állnak meglévő és új partnereink számára is.

Kölcsey Központ

A Kölcsey Központ a megnövekedett energiaköltségek miatt 2023. január 1.- április 15. között szintén zárva tart. Ez idő alatt is lehet rendezvényeket tartani egyedi árajánlat alapján.

Április 15. után viszont ismét a korábbi keretek között tudunk rendezvényeket szervezni a Kölcsey Központ területén. A szálloda zárva tartása és felújítása miatt a vendéglátásra vonatkozó igényeket is rendezvényközpont területén szolgáljuk ki.