A Hotel Lycium Debrecen átmenetileg bezár

 

Hotel Lycium Debrecen kilátás

 

Kölcsey Központ Nagyterem

 

Kölcsey Központ szekcionált rendezvényterem

2022. november közepétől a Hotel Lycium**** Debrecen - felújítás miatt - átmenetileg bezár

Sajtóközlemény, 2022. október 21.

Számos különböző gazdasági modell értékelését követően a Társaságunk üzemeltetésében működő üzleti szálloda, a debreceni Hotel Lycium٭٭٭٭ vonatkozásában - a tulajdonos Debreceni Vagyonkezelő Zrt-vel egyetértésben - az a döntés született, hogy a több száz millió forinttal megemelkedő rezsiköltségekre is tekintettel a szálloda tervezett megújítási programját előre hozzuk, így

2022. november 15-től a hotel átmenetileg bezár.

Az átfogó felújítás végeztével, a jövőbeli újranyitást követően még magasabb színvonalon tudjuk majd kiszolgálni egyéni vendégeinket és céges partnereinket Debrecen szívében. A megújulás lépéseiről, valamint a várható nyitás időpontjáról szállodánk törzsközönségét és minden kedves érdeklődőt rendszeresen tájékoztatni fogunk.

A Hotel Lycium٭٭٭٭-ban meglévő foglalással rendelkező egyéni utazók kiértesítése megkezdődött, elhelyezésükre alternatív lehetőséget ajánlunk fel. A régió meghatározó rendezvényhelyszíneként üzleti partnereinket sem szeretnénk nehéz helyzetbe hozni, így a 2022. december 31-ig tervezett rendezvényeket töretlen lelkesedéssel és teljes személyzettel teljesíti a szálloda csapata. A Kölcsey Központ rendezvényhelyszínként történő értékesítését 2023-ban kollégáink változatlan formában végzik, folyamatosan rendelkezésre állnak meglévő és új partnereink számára is.

Kölcsey Központ

A Kölcsey Központ a megnövekedett energiaköltségek miatt 2023. január 1.- április 15. között szintén zárva tart.

Ez idő alatt is lehet rendezvényeket tartani, azonban magasabb költségekkel, egyedi árajánlat alapján.  Április 15. után viszont ismét a korábbi keretek között tudjuk a rendezvényeket bonyolítani a Kölcsey Központ területén, a szálloda zárva tartása és felújítása miatt szintén a rendezvényközpont területén kiszolgálva a vendéglátás-szolgáltatásra vonatkozó igényeket.