Szilveszteri gálavacsora menü

Tenger gyümölcsei jégágyon

Citrusos királyrákok és pácolt oliva Tapenade

Lazac Gravlax, levendula tatár és ropogós lilaburgonya

Tintahal, Lime veluté és préselt Bagett

Fűszervajas zöldkagyló és cékla gyöngyök

Marinált kardhal, medvehagymás kókusztej és Mandulás Bouché

 

Hideg Finger Food

Mangalica duett, vargányaropogós és kapri Vinaigrette

Pisztáciás jérce zserbó, liofilizált málna és vörös áfonya Ali-Oli

Thai szezámos borjú és savanyított zöldségek

Pikáns Salsa és tofu, fűszeres kukorica chips

 

Saláta sziget

Bruschetta-s római saláta és kávés parmezán

Joghurtos mogyoróburgonya és fűszeres sülthagyma

Toszkán laskagomba és Pestó-s Mozzarella golyók

Friss kevert saláta és öntet variációk

 

Házi hordós savanyúságok

Csemege uborka, vegyes vágott, almapaprika, cékla, gyöngyhagyma,

káposztával töltött paprika, karfiol

 

Levesek

Gyöngytyúk Consommé, konyakos húsgaluska, libamájas és zöldséges Profiterol

Illatos borjúragu, zöldalmás burgonyagombóc és citrom kaviár

 

Főétel

Mangalica bécsi és vargányás szűz, Cheddar sajtos Prókai burgonya és sült rukkola

Sous-vide jércemell és préselt comb, hollandis zöldségek, császárszalonnás sülthagyma rizottó

Banánlevélben sült füstös Angus RibEye és Filé Mignon, Ementáli sajtos brokkoli gratin, párizsi kávéházmártás

Mandulás tonhal és Dijoni Barramundi, chilis homárkrém, konfitált paradicsomos zöld és feketetészta

Parmezános hajdina Arancini és zöldspárgás bulgur Gazpacho, marinált zöldségszalma

Sörrel ropogósra sült egész malac, édes pezsgős káposzta és mogyoróburgonya

 

Desszert

Amit forrón ajánlunk

Sóskaramell Soufflé és forró vaníliafagylalt

 

Cukrász szalon kínálata

Francia sajttorta és mandarin kaviár

Étcsokoládé mignon és eper textúrák

Bourbon mogyoró torta és Amaréna meggy

Zöldalmás áfonya Mousse és karamellizált rétes

 

Gyümölcs oázis 

Szezonális kínálatból

 

Sajtválogatások

Európai sajtválogatás, pirított magvak és téli gyümölcsök

 

Éjféli svédasztal

Korhely leves

Ízelítő a padlásról, kézműves sajtok és friss zöldségek

Roppanós bécsi virsli és angol mustár

Vörösboros lencse és sült mangalica csülök

Sült debreceni és friss torma