Karácsonyi menü

DECEMBER 24.

Hideg sültek- Előételek

Cheddar sajtos csirke Mignon vörös áfonyával töltve 
Nyelvhal Ceviche sült rizspapírral 
Füstös libamell vargányás tepertőmorzsában 
 

Saláta sziget

Konfitált feketeparadicsom parmezánforgácsokkal és préselt Bagettel 
Rikottás Ali-Oli tépett római salátával és Grissini-vel 
Joghurtos jégsaláta sültrukkolás tintahallal 
Frissen kevert saláta öntet variációval
 

Házi hordós savanyúságok

Csemege uborka, vegyes vágott, almapaprika, cékla, gyöngyhagyma,
Káposztával töltött paprika, karfiol
 

Levesek

Konyakos tyúkhúsleves 
Kakukkfüves mangalica raguleves sült sajtfánkokkal 
 

Főételek

Sültmogyorós lágysajtokkal töltött karaj fűszeres bundában krémes burgonyahabbal 
Sous-vide csirkemellek forró Caprese-vel, tőkegomba rizottóval 
Tejfölös borjúpaprikás sárgaborsó galuskával 
Szálkamentes pontyfilé rántva, Lecsós Prókai burgonyával 
Tejszínes rántott cukkíni sülthagymás kukoricafánkokkal 
 

Desszertek

Amit forrón ajánlunk
Mini vaníliás túrógombócok fahéjas tejfölhabbal 
 
Cukrász szalon kínálata
Diós és mákos bejgli 
Fehércsokoládés mézes zserbó eperporral 
Tonkababos gesztenyealagút étcsokoládé forgácsokkal 
Zöldalmás kókuszkrémes 
 

Gyümölcs oázis

Szezonális kínálatból
 

Sajtválogatások 

Európai sajtválogatás pirított magvakkal, gyümölcsökkel
 

DECEMBER 25.

 

Hideg sültek- Előételek

Vargányakéregben sült szűz Roquefort sajtos Bouché-val 
Jérce és bárány házasítás pisztácia köntösben sajt chipsszel és balzsamos padlizsánkrémmel 
Rosé kacsamellek aszalt szilva majonézzel és Yorkshire pudinggal 
 

Saláta sziget

Sültmogyorós zöldsaláták olívás kapri vinegrettel 
Céklás Ali-oli roppanós jégsalátával és édesburgonya chipsszel 
Thai tésztasaláta mungóbab csírával 
Frissen kevert saláta öntet variációval
 

Házi hordós savanyúságok

Csemege uborka, vegyes vágott, almapaprika, cékla, gyöngyhagyma,
Káposztával töltött paprika, karfiol
 

Levesek

 Marha erőleves gazdagon 
Tiszai harcsahalászlé 
 

Főételek

Debreceni töltött káposzta sült kolbásszal 
Aszalt gyümölcs ágyon sült bébi pulyka mandulafánkokkal
Panko morzsában sült lepényhalfilé konfitált paradicsomos zöldtésztával 
Sous-vide csirkemell joghurtos zöldségekkel és sajtos burgonya gratinnal 
Cheddar sajtos zöldségszalma sült tésztában pikáns, tejfölös Salsa szósszal 
 

Desszertek

Amit forrón ajánlunk
Csokoládé Soufflé forró kókuszkrémmel
Cukrász szalon kínálata
Diós és mákos bejgli 
Mogyorókrémes túrótorta 
Vaníliás és mandulás kókuszgyöngyök 
Tökmag torta eperporral 
 

Gyümölcs oázis 

Szezonális kínálatból
 

Sajtválogatások  

Európai sajtválogatás pirított magvakkal, gyümölcsökkel
 

DECEMBER 26.

 

Hideg sültek- Előételek

Citrusos lazac Gravlax ropogós krémsajtos Bouché-ban 
Vajas zöldspárgával töltött jérce császár köntösben English Muffinnal 
Roquefortos mangalica sültmogyoró kéregben 
 

Saláta sziget

Tépett római saláta és grillezett cukkíni sült vajbab tatárban 
Pirított laskagomba toszkán paradicsom szószban Pestó-s mozzarella golyókkal 
Vajas mogyoróburgonya sülthagymás hollandival 
Frissen kevert saláta öntet variációval
 

Házi hordós savanyúságok

Csemege uborka, vegyes vágott, almapaprika, cékla, gyöngyhagyma, 
káposztával töltött paprika, karfiol
 

Levesek

Sáfrányos gyöngytyúk eszencia húsából és zöldségeiből készült galuskával 
Tárkonyos bárány raguleves mini burgonyafánkokkal 
 

Főételek

Dijoni pulykamell brokkolis gratin burgonyával, vajas bébi répával és karamelizált fokhagymamártással 
Konfitált, gazdagon fűszerezett tarja Steak vele sült zöldségeivel, hordóburgonyával és krémes pecsenyelevével 
Borjú bécsi sülthagymás jázminrizzsel 
Harcsapaprikás tepertős túrós csuszával 
Mandulás kukoricafánkok pirított zöldségszalmával és tejszínes zsengeparajjal 
 

Desszertek

Amit forrón ajánlunk
Mini fehércsokoládé Soufflé 
Cukrász szalon kínálata
Belgacsokoládé Ganache kókuszlinzerben 
Gesztenyés oroszkrém torta 
Diós és mákos bejgli 
Francia sajttorta sült mentával 
 

Gyümölcs oázis

Szezonális kínálatból
 

Sajtválogatások

Európai sajtválogatás pirított magvakkal, gyümölcsökkel