Fergeteges Szilveszter 2017-BÚÉK 2018!

FERGETEGES SZILVESZTER 2017

 
Sztárvendég: Radics Gigi
Élőzene: Silver Moon zenekar
Szilveszteri gyerekparti
Tűzijáték a tetőteraszról
 
  • svédasztalos gálavacsora éjféli fogásokkal
  • zene, tánc hajnalig 
  • tombola értékes nyereményekkel (fődíj: 2 fő részére szóló, 2 éjszakás exkluzív hétvége)
  • egész este szilveszteri gyerekparti, animációval, tombolával
  • újévi táncparti-nem mindennapi elemekkel
  
 
Részletes program:
 
18:30 - 19:00 Vendégvárás
19:00 - 19:05 Köszöntő
19:05 - 19:20  Táncshow, a Piruett Tánc Stúdió műsora
19:30 - 20:30 Gálavacsora 
20:30 - 24:00 Szilveszteri Gyerekparti
20:30 – 24:00 Szilveszteri fotósarok
20:30 - 22:00 Tánc a Silver Moon zenekarral
22:00 - 22:30 Sztárfellépő: Radics Gigi
22:30 - 24:00 Tánc a Silver Moon zenekarral
23.30 Gyerektombola sorsolás 
00:00 Himnusz, Újévi köszöntő, koccintás, tűzijáték megtekintése 
a tetőteraszról forralt borral és sült gesztenyével
00:15 Éjféli menü
00:45 Újévi táncparti
01:30 Tombolahúzás 
02:00 Tánc hajnalig a Silver Moon zenekarral
 
A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!
 
Részvételi díj: 15 900 Ft/fő
Baráti társaságoknak kedvezményt biztosítunk!
 
 
  
 
SZILVESZTERI MENÜ
2017. DECEMBER 31.
 
 Salátasziget
Sült dióval, morzsával ékesítet almás céklasaláta joghurtmártásban
Házisonkás bulgursaláta angol zellerrel házasítva  
Dijoni lencsesaláta olajbogyóval, aszalt paradicsommal, füstölt fürjtojással
Kaviáros tojássaláta kapri gyümölccsel, radichióval
Füstölt csülök saláta trikolor paprikával házasítva, bébi parajjal
Ropogós salátakavalkád házi öntetekkel
(Cékla, tzatzikis, afrikai vinegrette, bazsalikomos, cheddar sajtos)
 
Házi hordós savanyúságok
Csemege uborka, vegyes vágott, almapaprika, cékla, gyöngyhagyma, 
káposztával töltött paprika, karfiol
 
Hideg előételek
Omlósra sült tépett császárhús vízitormás tojáskocsonyában 
Csípős cserkészkolbásszal házasított négysajt-rolád színes borskéregben
Lassan sült kacsahús torta áfonyával és mozzarella gyönggyel ékesítve
Erdeigomba-raguval burkolt sertésszűz kolozsvárival bardírozva, kelkáposzta gyűrűben sütve
 
Hideg finger foodok
Zöldséges mangalicakocsonya, csemege tormahabbal
Fűszeres tempurában sült garnélafarok lime szósszal, bébi salátákkal
Camambert falatok chilis-csokis erdei gyümölcsökkel
Currys csirkenyárs koktélparadicsommal, avokádós-joghurtos quinoa salátával
 
Levesek
Tejfölös vaddisznógulyás vargányával
Sült édesburgonya krémleves paradicsommal töltött gnocchival
 
Főételek
Bőrével pirult egész malacsült saját sült szaftjával, édesköményes káposztapürével, csicsóka és paszternák röstivel
Sörben fürösztött egész tarjapecsenye karamellizát sörmártással, chilis-fahéjas cikkburgonyával
Kemencés Osso Buco vele sült pecsenyelevével, paradicsomos-olívás kuszkusszal
Jércejava aszalt paradicsomos-spárgás kéregbe burkolva, házi magvas kenyértésztában sütve, bazsalikomos hollandi mártással provencei zöldségekkel
Bundázott négysajt-falatok forraltboros gyümölcskompóttal, illatos jázmin rizzsel
 
Desszertek 
 
Meleg desszert
Aszalt gyümölcsös stíriai metélt rumos vaníliasodóval
 
Szilveszteri desszert szalon 
Francia krémdesszert kandírozott mandulakrémmel, csokiforgáccsal
Sajtkrémes fekete erdő szelet pörkölt diómorzsával ékesítve
Tojáslikőr szelet rózsaborsos málnavelő kocsonyával 
Madártej habbal töltött mákostészta-kapszula áfonyaliktáriummal 
Raffaelló szelet pörkölt földimogyoró habbal 
Kávélikőrős csoki csemege tejszínkrémmel 
Pohárkrém ízelítő
 
Gyümölcsoázis
Szezonális kínálatból
 
Sajtválogatások
Európai sajtválogatás pirított magvakkal, gyümölcsökkel
 
Éjféli gazdagító ételek
Hideg falusi ízelítő malacságokkal, zöldségekkel gazdagítva
Babos káposztaleves füstöltcsülökkel, tejföllel dúsítva
Mustáros lencsefőzelék fokhagymás sült oldalassal, házi kolbászokkal
 
  
 
GENGSZTER VACSORA MENÜ
2017. DECEMBER 30.
 
Salátabár
Zöldfüvek ízelítője, élénkítő öntettekkel
 
Keresztapa előétele
Na, most malacod volt: Hideg sült malackaraj
Golyózápor: Fűszeres húsgolyók
Börtöntöltelék: Debreceni töltött karaj
 
Don Corleone ezt forrón szereti
Füstölgő puskacső: Jókai bableves füstölt csülökkel
Vámpírok rémálma: Fokhagyma leves gyönggyel
 
A seriff 5 kedvence
Csőre töltött Magnum: Zöldséges szárnyashússal töltött tortilla kukoricás rizzsel
Bankrabló zsákmánya: Aranymorzsában sült halfilé vajban párolt zöldségekkel
Al Capone „láb sztorija”: Vörösboros lábszárpörkölt túrós csuszával
Csirkefogók „Ál arcban”: Brokkolival és cheddar sajttal töltött csirkemell kolozsváriban sütve, bazsalikommártással, héjas cikk burgonyával
Véres olasz nyakkendő: Farfalle arrabiata
 
Végzetes csábítás
8 mm - es golyók: Lúdláb golyó
Aranyeső Nápolyban: Aranygaluska vaníliasodóval
Újra szól a kétlövetű: Meggyes alagút 
A feketeföldbe temetve: Habos mákos

 Várjuk szeretettel kedves vendégeinket!