Évzáró céges rendezvények 2017

 évzáró RENDEZVÉNYEK, CÉGES PARTIK 

Válassza a Hotel Lycium****-Kölcsey Központ termeit egy igazán emlékezetes évzáró rendezvény vagy céges parti megrendezéséhez!

 
A termek sokszínűsége lehetővé teszi akár elegáns, akár meghitt, akár extravagáns, vagy egyszerűen egy szuper bulis céges rendezvény lebonyolítását is!
 
  
 
 
Menüajánlataink már 4 500 Ft/fő ártól elérhetőek!
 
A mi ajándékunk: forraltborozás és gesztenyesütés a Kölcsey Központ tetőteraszán.
 
  • impozáns Átrium Étterem
  • hangulatos különtermek
  • színpaddal rendelkező Bálterem
  • grandiózus Nagyterem

ajánlatunk:

  • tematikus estek vállalati összejövetelekre akár 1.500 főig
  • elegáns környezet
  • kitűnő ételek, ínyencségek
  • profi kiszolgálás
  • szórakoztató programok
  • a Hotel Lycium**** minden igényt kielégítő szobái
   
 
 
Céges parti menüajánlataink
 
I. Menü
4 500 Ft / fő
 
Kezdő fogások
 
Hideg sültek
Szárított toszkán paradicsommal és bivaly mozzarellával töltött pulykamellrolád kolozsvárival bardírozva 
Lassan sütött pecsenye kacsának java zöldfűszer pesztóval ízesítve
Tarkaborssal konfitált mangalicaszűz erdeigomba-kéregben
 
Hideg finger foodok
Fekete olívával töltött csirkenyárs cheddar sajttal ékesítve, paradicsomos ruccolával 
Ropogós aquadella capribogyós-citrusos bébi salátákkal
Thai fűszerszámokkal ékesített húsgolyócskák tavaszi tekerccsel
 
Meleg tapasok
Kelvirággal sült tejszínes csirkefalatok érlelt házisonkás burgonyával
Friss gyömbéres mézes malacfalatok makói hagymával pirítva, fokhagymás olajban pirított   
petrezselymes bagettérmékkel
 
Salátasziget
Majonéz - joghurt alapú saláták
Kandírozott dióval ékesítet Waldorf saláta zeller-chipsszel 
Olasz tészta saláta mediterrán zöldségekkel, parmezán forgáccsal
Frankfurti virslisaláta marinált kelkáposztával és cukkinivel
 
Frissen kevert salátaöntet-variációval
 
Házi hordós savanyúságok
Csemege uborka, vegyes vágott, almapaprika, cékla, gyöngyhagyma, 
káposztával töltött paprika, karfiol
 
Levesek
Gyöngyöző házi tyúkhúsleves lúdgége tésztával, kerti zöldségekkel
Malacgulyás fülivel, farkával
 
Főételek
Vilmos körtével és rózsaborsos gorgonzola sajttal töltött csirkejava, pörkölt diós házi morzsában sütve, illatos párolt jázmin rizzsel
Sous vide pecsenye kacsacomb darabkák barnasörös-mézes glazúrral, zsályás-sütőtökös forgatott burgonyával
Rozmaringos-juhtúrós pesztóval göngyölt Merinói juh saját sült sajtjával, paradicsomos zöldséges bulgurral
Afrikai harcsafalatok sültpaprikás tejföl fonddal, kapros sós túrós buktával
Camembert sajtfalatok gyömbéres kókuszmorzsában sütve, áfonyamártásban párolt zöld almával, burgonyapürével
 
Desszertek 
 
Amit forrón ajánlunk
Aranygaluska barackos-mézes vanília sodóval
 
Cukrász szalon kínálata
Csoki csemege rumos meggyel bélelve raffaelló golyókkal
Diós karamell kockácska aszat barack mousse-szal
Francia krémdesszert kandírozott mandulakrémmel, csokiforgáccsal
Sajtkrémes feketeerdő szelet pörkölt diómorzsával ékesítve
Pohárkrémes házi finomságokkal
 
Gyümölcsoázis
Szezonális kínálatból
 
Sajtválogatások
Európai sajtválogatás pirított magvakkal, gyümölcsökkel
 
 
    
 
 
II. Menü
4 500 Ft / fő
 
Kezdő fogások
 
Hideg sültek
Pikáns cserkészkolbásszal bélelt sertésszűz durvára tört borskéregben
Karottás fekete olajbogyóval töltött csirkének java kalocsai paprikapesztóban pácolva
Kemencében konfitált zöldfűszer vagdalékkal préselt malacnak combja
 
Hideg finger foodok
Bazsalikomos rózsabors kéreggel ékesített mozarrellagyöngyök bébi parajjal, fűszeres paradicsomtatárral
Buffalo pácolt csirkeszárnyak édes chilis vörösbabpürével, marinált bébi kukoricával
 Salott hagymás tőkegomba-raguval töltött mangalicakaraj-rolád, sültpaprika-raguval füstölt fürjtojással
 
Meleg tapasok
Fokhagymás csirkemellfalatok koktélrákkal sütve, csípős forró gazpachoban
Házilag füstölt malaccsülök-darabok magas franciamustáros fondue-ban
 
Saláta sziget
Majonéz - joghurt alapú saláták
Palóc saláta trikolor paprikával házasítva, falusi parasztsonkával
Cézár saláta cseresznyefa forgácsán füstölt tanyasi csirkével
Diós sült cékla salátahalványító zellerrel
 
Frissen kevert saláta öntetvariációval
 
Házi hordós savanyúságok
Csemege uborka, vegyes vágott, almapaprika, cékla, gyöngyhagyma, 
káposztával töltött paprika, karfiol
 
Levesek
Vilmoskörtés-zsályás kacsaraguleves vargányával
Szürkemarha levese grízgaluskával, kerti zöldségekkel
 
Főételek
Osso bucco saját sült szaftjával, vajas latin zöldségekkel, mini rösti falatkákkal
Csirkemájas-gombás raguval göngyölt pulykamell velefőtt majorannás glazúrjával, csillagánizsos almakompóttal, cheddar sajtos burgonyapürével
Füstölt sóval ízesített paprikamorzsában sült afrikai harcsafilé tejfölös petrezselyemmártással, dorozsmai csusza tésztával
Bőrén sült supreme csirke rozmaringtól illatos erdeigombás spanyolmártással, vajas ceruzababbal, sült kolozsvári szalonnás jázmin rizzsel
Mexikói zöldség gratinnal töltött tortilla fokhagymás karavánsajttal csőben sütve, currys-fűszeres burgonya korongokkal
 
Desszertek 
 
Amit forrón ajánlunk
Stíriai metélt vajas tésztában sütve, forralt boros erdeigyümölcs-raguval
 
Cukrász szalon kínálata
Raffaelló szelet pörkölt földimogyoró habbal 
Kávélikőrős csoki csemege tejszínkrémmel, robbanó csokoládéval 
Zöldalmás joghurtszelet mézeskalácsos piskótakanapén
Epres tiramisu kocka bazsalikomos fondue-dal ékesítve
Pohárkrémes házi finomságokkal
 
Gyümölcsoázis
Szezonális kínálatból
 
Sajtválogatások
Európai sajtválogatás pirított magvakkal, gyümölcsökkel
 
  
 
 
III. Menü
4 500 Ft / fő
 
Kezdő fogások
 
Hideg sültek
Fűszeres pecsenye kacsamájjal bélelt pulykamellrolád áfonya liktárium kéregben
Frankfurti virslivel töltött sertésszűz kolozsvárival bardírozva, kelkáposzta gyűrűben sütve
Borsos szalámihússal töltött házi négysajtrolád pisztáciaköntösben
 
Hideg finger foodok
Málnával marinált fogasfilé kapros cékla tzatzikivel, óriás kapribogyóval
Tokaji libamájpástétom dióolajos mini salátákkal, színes szőlőnyárssal
Bundázott jalapeno falatkák angol zelleres zöldalma salátával, céklalevéllel
 
Meleg tapasok
Csirkemell pops szecsuani illatos gombákkal, bambuszrüggyel
Gorgonzolás sertésfalatok vilmoskörtével
 
Saláta sziget
Majonéz - joghurt alapú saláták
Palócsaláta trikolor paprikával házasítva, falusi paraszt sonkával
Cézár saláta cseresznyefa forgácsán füstölt tanyasi csirkével
Pörkölt diós sült cékla salátahalványító zellerrel, pannónia sajttal gazdagítva
 
Frissen kevert salátaöntet variációval
 
Házi hordós savanyúságok
Csemege uborka, vegyes vágott, almapaprika, cékla, gyöngyhagyma, 
káposztával töltött paprika, karfiol,
 
Levesek
Jókai bableves tejföllel gazdagítva, házi kolbász chipsszel 
Tejszínes erdeigomba cappuccino magvas grissinivel
 
Főételek
Sertéstarja magyaros mustárpácban érlelve saját sült jus-sal, vecsési pirított tejfölös savanyú káposztával fokhagymás fűszerköpenyben sült burgonyakockával
Kapros pulyka paprikás kakastaréjjal főzve házi túrós csuszával töltött rétessel
Kukoricabundás krizantém lepényhalfilé wokos zöldséges üvegtésztával
Gödöllői csirkejava pecsenyelében párolva mézeskalácsos gyümölcsbóléval, sáfrányos rizottóval
Mini csicsóka és paszternák gratin Eszterházy mártással, sült sütőtőkkockával
 
Desszertek 
 
Amit forrón ajánlunk
Foszlós kalácsból készült máglyarakás barackos sült habbal
 
Cukrász szalon kínálata
Fürtös meggyes párizsi alagút kókuszos habcsókkal
Krém cappuccino kocka melange ganache-val
Vaníliás túrógombóccal töltött epres szelet csokoládészivaccsal
Téli fagylalt krémkülönlegességekkel
Pohárkrémes házi finomságokkal
 
Gyümölcsoázis
Szezonális kínálatból
 
Sajtválogatások
Európai sajtválogatás pirított magvakkal, gyümölcsökkel
 
 
 
 
 
Kapcsolat:
 
Szőke Enikő
rendezvény értékesítési igazgató
Mobil: +36 20 534 0644
 
Szabó Orsolya
rendezvény igazgató
+36 20 663 0766
 
Elek Nóra
rendezvény koordinátor
+36 20 264 6610
 
Sztermen Zita
rendezvény koordinátor
+36 20 282 7816