Évzáró céges rendezvények 2017

 évzáró RENDEZVÉNYEK, CÉGES PARTIK 

Válassza a Hotel Lycium****-Kölcsey Központ termeit egy igazán emlékezetes évzáró rendezvény vagy céges parti megrendezéséhez!

 
A termek sokszínűsége lehetővé teszi akár elegáns, akár meghitt, akár extravagáns, vagy egyszerűen egy szuper bulis céges rendezvény lebonyolítását is!
 
  
 
 
Menüajánlataink már 4 500 Ft/fő ártól elérhetőek!
 
A mi ajándékunk: forraltborozás és gesztenyesütés a Kölcsey Központ tetőteraszán.
 
  • impozáns Átrium Étterem
  • hangulatos különtermek
  • színpaddal rendelkező Bálterem
  • grandiózus Nagyterem

ajánlatunk:

  • tematikus estek vállalati összejövetelekre akár 1.500 főig
  • elegáns környezet
  • kitűnő ételek, ínyencségek
  • profi kiszolgálás
  • szórakoztató programok
  • a Hotel Lycium**** minden igényt kielégítő szobái
   
 
 
Céges parti menüajánlataink
 
I.
Kezdő fogások
 
Hideg sültek
Karottás fekete olajbogyóval töltött csirkének java Kalocsai paprika pesztóban pácolva
Bazsalikomos rózsabors kéreggel ékesített mozarrella gyöngyök bébi parajjal fűszeres paradicsom tatárral
Salott hagymás töke gomba raguval töltött mangalica karaj rolád sült paprika raguval füstölt fürjtojással
 
Saláta sziget
Majonéz- Joghurt alapú saláták
Palóc saláta trikolor paprikával házasítva falusi paraszt sonkával
Cézár saláta cseresznyefa forgácsán füstölt tanyasi csirkével
Diós sült céklasaláta, halványító zellerrel
 
Frissen kevert saláta öntet variációval
 
Házi hordós savanyúságok
Csemege uborka, vegyes vágott, almapaprika, cékla, gyöngyhagyma, 
káposztával töltött paprika, karfiol
 
Levesek
Vilmos körtés zsályás kacsaragu leves vargányával
Szürke marha levese grízgaluskával, kerti zöldségekkel
 
Főételek
Osso buco saját sült szaftjával vajas latin zöldségekkel mini rösti falatkákkal
Csirkemájas hurkatöltelékkel göngyölt pulykamell vele főtt Majorannás glazúrjával, csillag ánizsos almakompóttal, chedar sajtos burgonyapürével
Füstölt sóval ízesített paprika morzsában sült afrikai harcsafilé tejfölös petrezselyemmártással, dorozsmai csusza tésztával
Bőrén sült supreme csirke, rozmaringtól illatos erdei gombás spanyol mártással, vajas ceruza babbal, sült kolozsvári szalonnás jázmin rizzsel
Mexikói zöldség gratinnal töltött tortilla fokhagymás karavánsajttal csőben sütve currys fűszeres burgonya korongokkal
 
Desszertek 
Amit forrón ajánlunk
Szent Györgyi palacsinta narancsos tojáshabbal
 
Cukrász szalon kínálata
Diós karamell kockácska aszalt barack mousszal
Francia krém desszert kandírozott mandula krémmel, csoki forgáccsal
Sajtkrémes fekete erdő szelet pörkölt dió morzsával ékesítve
Raffaelló szelet pörkölt földimogyoró habbal 
Flódni
 
Gyümölcs oázis
Szezonális kínálatból
 
Sajtválogatások
Európai sajtválogatás pirított magvakkal, gyümölcsökkel
 
    
 
 
II.
Kezdő fogások
 
Hideg sültek
Házi gyümölcs aszalékkal töltött csirkemell rolád
Cserkész kolbásszal töltött sertés szűz 
Padlizsán krém zöldfűszeres  bagettel
 
Saláta sziget
Majonéz- Joghurt alapú saláták
Francia saláta karácsonyi malac sonkával
Oroszhús saláta
Majonézes rózsaborsos zöldség kompót 
 
Frissen kevert saláta öntet variációval
 
Házi hordós savanyúságok
Csemege uborka, vegyes vágott, almapaprika, cékla, gyöngyhagyma, 
káposztával töltött paprika, karfiol
 
Levesek
Halászlé harcsa darabokkal
Újházi tyúkhúsleves
 
Főételek
Töltött káposzta cseresznyefán füstölt malac csülökkel
Boursin sajttal és kemencés sonkával ékesített csirkemell házi diósbundában sütve illatos jázmin rizzsel forró grill zöldségekkel
Vörösboros vargányás vaddisznó ragu borókával főzve mini rösti pogácsákkal
Vaslapon sült zöldfűszeres, csirke java parmezános hollandi mártással gartin brokkolival 
Pankó morzsában sült camambert sajt falatok szegfűszeges forralt boros almakompóttal, habos burgonyapürével
 
Desszertek 
Amit forrón ajánlunk
Aranygaluska mézeskalácsos vanília öntettel
 
Cukrász szalon kínálata
Meggyes mákos pite fahéjas meleg habbal sütve
Mézes zserbó
Mézes kalácsos gesztenye bomba
Almás franciakrémes
 
Gyümölcs oázis
Szezonális kínálatból
 
Sajtválogatások
Európai sajtválogatás pirított magvakkal, gyümölcsökkel
 
  
 
 
III.
Kezdő fogások
 
Hideg sültek
Leffe sörrel sült malac karaj galantin
Sok magvas jércemell rolád
Narancsos szegfűszeges kacsamell rozmaringgal párolva
 
Saláta sziget
Majonéz- Joghurt alapú saláták
Zöldhagymás burgonyasaláta tormás majonézmártásban szarvas kolbász chipsszel
Waldorf saláta kandírozott dió forgáccsal
Sopszka saláta juhtúró hógolyókkal
 
Frissen kevert saláta öntet variációval
 
Házi hordós savanyúságok
Csemege uborka, vegyes vágott, almapaprika, cékla, gyöngyhagyma, 
káposztával töltött paprika, karfiol
 
Levesek
Zsályás pulyka raguleves aszalt szilvával főzve
Illatos gombák krémlevese tejszínnel dúsítva fűszeres kenyérkockával
 
Főételek
Wellington mangalica szűz saját sült szaftjával provancei zöldségekkel
Ráczos halfilé házi lecsóval és tejföllel gazdagítva
Almás gesztenyével töltött pulykamell kolozsvárival badírozva sütőtök fonddal füstölt burgonyapürével
Mediterrán zöldséges bárányragu rozmaringos sztrapacskával
Fűszeres tempura bundában sült zöldségek parmezános aszalt paradicsom rizottóval
 
 
Desszertek 
Amit forrón ajánlunk
Mákos gubafelfújt mézes tejsodóval
 
Cukrász szalon kínálata
Bejgli variációk
Karácsonyi aszalt gyümölcsös kuglóf
Cappuchinó szelet 
Pohárkrém ízelítő
 
Gyümölcs oázis
Szezonális kínálatból
 
Sajtválogatások
Európai sajtválogatás pirított magvakkal, gyümölcsökkel
 
 
 
 
Kapcsolat:
 
Szőke Enikő
rendezvény értékesítési igazgató
Mobil: +36 20 534 0644
 
Szabó Orsolya
rendezvény igazgató
+36 20 663 0766
 
Elek Nóra
rendezvény koordinátor
+36 20 264 6610
 
Sztermen Zita
rendezvény koordinátor
+36 20 282 7816