Esküvői helyszínek

Esküvőhelyszíneink

Kölcsey Központ

„A sokoldalú rendezvényhelyszín”- csak a képzelet szab határt!

A Kölcsey Központ hivatalosan bejegyzett házasságkötési helyszín, így nemcsak az esküvői vacsorát, de a házasságkötést is lebonyolíthatja épületegyüttesünkben. A helyiségek mindegyike légkondicionált.

NAGYTEREM (200-600 fő) - „Azoknak, akik mernek nagyot álmodni”

A grandiózus, elegáns terem kiválóan alkalmas nagy létszámú esküvők, bálok, fogadások megrendezésére. Mérete a leválasztható szekciótermeknek köszönhetően tetszőlegesen bővíthető vagy szűkíthető.

BÁLTEREM (80-180 fő) - „Stílus és elegancia elérhető áron”

A terem méltó helyszíne esküvőknek. A színpad leválasztható, így a terem mérete is változtatható. A teremhez drinkbár kapcsolódik, és közvetlen összeköttetésben áll a konyhával.

 

TETŐTERASZ - „Boldogító igen a város fölött”

A széles, virágos környezetű tetőterasz lenyűgöző kilátást enged a belvárosra. A szabadtéri esküvő előnyei közé sorolhatjuk az eredetiséget, a mozgás szabadságát és a maximális romantikát is. A tetőterasz egyaránt megközelíthető lépcsőn vagy akár az üvegfalú panorámalift segítségével is.

Exkluzív lehetőségek:
  • kihelyezett szertartás helyszíne lehet
  • galambröptetés
  • léggömb repítés

Hotel Lycium****
 
ÁTRIUM ÉTTEREM (40–160 fő) - „Bensőséges hangulat”

A szálloda földszintjén található elegáns étterem az esküvői fogadások méltó helyszíne lehet, ahol a magas színvonalú gasztronómiai szolgáltatásokat tapasztalt mesterszakácsok garantálják.

KÜLÖNTEREM (10-40 fő)

A mintegy 40 fős befogadóképességgel, szabályozható világítással és klímával felszerelt terem kitűnő lehetőséget biztosít családi rendezvények számára.

ÜVEGTERMEK (16-25 fő)

A modern épület csupa üveg falai 4 igényes kistermet rejtenek. A mintegy 35 négyzetméteres helyiségek ideálisak kis létszámú esküvői vacsorák megrendezéséhez.

Tekintsétek meg esküvői ajánlatunkat>>

Iratkozzatok fel hírlevelünkre>>

Galéria>>

Ajánlatot kérek>>

Kapcsolat:
 
Szőke Enikő
rendezvény értékesítési igazgató
Mobil: +36 20 534 0644
 
Szabó Orsolya
rendezvény igazgató
+36 20 663 0766