Élményvacsora Sárközi Ákossal

Élményvacsora 
Élményvacsora
Élményvacsora a Michelin-csillagos Sárközi Ákossal 2018. december 1-én az Átrium étteremben
Konyhai előkészületek 
Konyhai előkészületek
Sárközi Ákos az Átrium étteremben 
Sárközi Ákos az Átrium étteremben
Sült kacsamáj almával, fűszeres morzsával 
Sült kacsamáj almával, fűszeres morzsával
Bazsalikomos karfiol leves kagylóval 
Bazsalikomos karfiol leves kagylóval
Harcsa filé savanyú káposzta mártásban, zöld citromos madársalátával 
Harcsa filé savanyú káposzta mártásban, zöld citromos madársalátával
Borjú pofa , fehérrépával érlelt sonkával 
Borjú pofa , fehérrépával érlelt sonkával
Művészet és gasztronómia 1.0 
Művészet és gasztronómia 1.0
Művészet és gasztronómia 2.0 
Művészet és gasztronómia 2.0
Művészet és gasztronómia 3.0 
Művészet és gasztronómia 3.0
Művészet és gasztronómia 4.0 
Művészet és gasztronómia 4.0
Művészet és gasztronómia 5.0 
Művészet és gasztronómia 5.0
 
 

EZ IGEN! CSÚCSGASZTRONÓMIA A SZÁLLODÁNKBAN!

Csodás gasztronómiai élményekkel gazdagodtunk szombat este az Átrium étteremben. Köszönjük Sárközi Ákosnak a felejthetetlen és nem mindennapi vacsorát, vendégeinknek pedig azt, hogy megtiszteltek minket jelenlétükkel!

Nem mindennapi ételeket kóstolhattak 2018. december 1-én az ínyencségek kedvelői szállodánk Átrium éttermében. A Konyhafőnök VIP sztárja szívesen merít ihletet az erdélyi konyha ízeiből, de örömest nyúl más nemzetek alapanyagaihoz is, akár a spanyol, a francia vagy az olasz konyháról beszélünk. A Michelin- csillagos Sárközi Ákos, a Borkonyha séfjének szívéhez nagyon közel áll a régi magyar konyha sokszínűsége, melyet a mai szemlélet és konyhatechnológia felhasználásával kíván megmutatni.

MENÜ

Sült kacsamáj , almával fűszeres morzsával

Bazsalikomos karfiol leves kagylóval

Harcsa filé savanyú káposzta mártásban, zöld citromos madársalátával

Borjú pofa , fehérrépával érlelt sonkával

Művészet és gasztronómia