Élményvacsora Sárközi Ákossal

Nem mindennapi ételeket kóstolhatnak 2018. december 1-én az ínyencségek kedvelői szállodánk Átrium éttermében. A Konyhafőnök VIP sztárja szívesen merít ihletet az erdélyi konyha ízeiből, de örömest nyúl más nemzetek alapanyagaihoz is, akár a spanyol, a francia vagy az olasz konyháról beszélünk. A Michelin- csillagos Sárközi Ákos, a Borkonyha séfjének szívéhez nagyon közel áll a régi magyar konyha sokszínűsége, melyet a mai szemlélet és konyhatechnológia felhasználásával kíván megmutatni.

 

Időpont: 2018. december 1. 18.00 óra

Helyszín: Hotel Lycium****, Átrium étterem

Jelentkezési határidő: 2018. november 26.

Részvételi díj: 12 900 Ft /fő

Menü hamarosan!

Asztalfoglalás: (52) 506 600

hotel@hotellycium.hu