Céges és családi rendezvények

Minőségi rendezvényhelyszín Debrecenben
 
Rendezvények a Kölcsey Központ és a Hotel Lycium**** termeiben
Minden cég életében előfordul kisebb-nagyobb rendezvény, melynek megszervezése olykor nem egyszerű. Ezúton szeretnénk segítséget nyújtani munkájuk megkönnyítéséhez.

Kitűnő adottságokkal rendelkező létesítményünk megvalósítja az üzleti élet szereplői által elvárt és megfogalmazott igényeket. A komplexum magas szintű szolgáltatások széleskörű palettájával és a legmodernebb technikai felszereltséggel nyújt kitűnő konferenciahelyszínt, amely nagy létszámú, több száz vagy akár ezerfős események ideális helyszíne lehet. A Kölcsey Központ multifunkciós termei egy időpontban akár több esemény párhuzamos megtartására is alkalmasak, illetve nagyobb események több szekcióra bontását is lehetővé teszik. A monumentális terek kiállítások, bemutatók, vásárok méltó helyszínei lehetnek.
 

Szállodánk a Kölcsey Központ épületegyüttesében található, közvetlen átjárási lehetőséggel. Valódi városközponti szálloda, mely kiválóan megközelíthető. A Hotel Lycium**** kitűnő helyszínt biztosít meetingek, tréningek, interjúk, üzleti találkozók, bemutatók és sajtótájékoztatók részére. A központ teljes körű és kizárólagos jogú catering szolgáltatójaként szállodánk áll rendelkezésre.


A Hotel Lycium**** közel 60 fő befogadóképességű Különterme, az azt tökéletesen kiegészítő 10-50 fő részére elhelyezést nyújtó Üvegtermek, Átrium Étterem, Business Corner, valamint a Kölcsey Központban akár 1.500 fős rendezvények számára Nagyterem, Bálterem, Táncterem, Kiállítóterem, tágas Foyer, és 8 Szekcióterem biztosít tökéletes helyszínt rendezvényei számára. Minden helyiségünk klímaberendezéssel ellátott. 

Exkluzív rendezvényhelyszínként szolgálhat a - szintén cégünk által üzemeltetett - Aquaticum Mediterrán Élményfürdő. Felejthetetlen környezet, amely csapatépítésre vagy kötetlen hangulatú rendezvényekre is ajánlott.

Családi események

A Debrecen belvárosában, egy épületegyüttesben található Kölcsey Központ és Hotel Lycium***  kitűnő lehetőséget biztosítanak esküvők és különféle családi események megrendezésére.

Családi ünnepségek méltó helyszínéül szolgálnak szállodánk rendezvénytermei, illetve Átrium Éttermünk. Nagyobb létszámú ballagási ünnepségek, szalagavatók, bankettek számára a Kölcsey Központ Bálterme, illetve Nagyterme a legjobb választás! Az Átrium Étterem, a Hotel Lycium**** Különterme és Üvegtermei kellemes helyszínek szűkebb körű családi ünneplések számára is.

A kiváló konyha, a kifogástalan kiszolgálás, és persze a jó hangulat biztosítják, hogy az ünnepség felejthetetlen legyen a család minden tagja számára. Igény esetén tortával, gyermekjátszóval, és különféle modern technikai eszközökkel állunk vendégeink rendelkezésére. Nagyobb létszámú rendezvény esetén a Kölcsey Központ és a Hotel Lycium**** rendezvénytermeit igen kedvező feltételekkel tudjuk biztosítani!

Esküvői ajánlatunk>>

 A Hotel Lycium**** termeinek befogadóképessége:

Terem Befogadóképesség
  széksoros tárgyalóasztalos állófogadás iskolapados gálavacsora U alakú
Különterem 65-70 25 30 30 32 32
Átrium Étterem 180 x 180 130 120 x
Üvegterem 1 30-35 18 x 20 16 16
Üvegterem 2 30-35 18 x 20 16 16
Üvegterem 3 30-35 18 x 20 16 16
Üvegterem 4 30-35 18 x 20 16 16


Kérjük tekintse meg rendezvénytermeinket>>

 
 
Kapcsolat:
 
Szőke Enikő
rendezvény értékesítési igazgató
Mobil: +36 20 534 0644
 
Szabó Orsolya
rendezvény igazgató
+36 20 663 0766