Az Átrium Étterem a' la carte kínálata

ÁTRIUM ÉTTEREM ÉTLAP

 

 
Hideg előételek
 
Zakuszka primőr zöldségekkel, katalán bagettel 1800 HUF
 
Grill saláta szezámos jércemell darabokkal, parmezánnal 1800 HUF
 
Hideg libamájszeletek zöldalmás müzlisalátával  2800 HUF
 
 
 
Levesek
 
Spárgakrémleves füstölt lazaccal, burgonyafasírttal 1450 HUF
 
Hideg tealeves idénygyümölcsökkel, madártej fagylalttal 950 HUF
 
Hajdúsági kakashúsleves reszelt tésztával 1050 HUF
 
 
Tapasok
 
Japán morzsás camembert szecsuani zöldségekkel 1400 HUF
 
Tejszínes-sonkás tésztabatyu sült ruccolával 1390 HUF
 
Debreceni páros kolbász dijoni mustármártással 1300 HUF
 
 
 
Főételek
 
Dijoni csirkemell mignon kéksajtos brokkoliraguval, gratinírozott csicsókával 2650 HUF
 
Csirke enchilada avokadókrémmel, jalapenoval 2100 HUF
 
Kecskesajttal, házi sonkával töltött pulykamell tarka bundában, fűszeres korong burgonyával, karamellizált körtével 2500 HUF
 
Provence-i kacsamell sült mákos karottával, házias rakott burgonyával 3500 HUF
 
Piros pestoval sült fogas fűszervajjal, zöld körettel, pirított gombákkal 3200 HUF
 
Roston lazacfilé szívkagylós pappardellével 3200 HUF
 
Bardírozott bélszínsteak paradicsommal-mozzarellával töltött gnocchival, sült borsos kukoricával 4550 HUF
 
Bélszínrizottó rostélyos hagymával 4400 HUF
 
Roston camembert sült gyümölcskompóttal, zöldséges tavaszi tekerccsel 2250 HUF
 
 
Hazai ízeink
 
Füstölt harcsa carpaccio joghurtos zellersalátával, házi burgonyachips-szel 2250 HUF
 
Füstölt csirkepörkölt hosszú lére, zöldségekkel, csipetkével 1250 HUF
 

Libamájjal töltött sertésszűzérmék bakonyi gombaraguval, tojásos nudlival 2950 HUF

Füstölt sajtos bundában sült mangalicakaraj, flekken burgonyával,

hideg lecsóval 3700 HUF

 
Desszertek
 
Pisztáciás creme-brulée sült gyümölcsökkel 1200 HUF
 
Csokoládétorta liofilizált málnával 1150 HUF
     
                 Körtés karamellszelet citrusos fügével 1500 HUF      
 
 
Gyerek Étlap
Húsleves csigatésztával 550 HUF
 
Főételek
 
Rántott halrudacskák 950 HUF
Rántott sajtszeletek 850 HUF
Házi morzsában sült csirkemell 850 HUF
Roston csirkemell sajtmártással 1050 HUF
Rántott csirkés Dínó falatok 950 HUF
 
Tészták
Bolognai spagetti sajttal 850 HUF
Tejfölös - sajtos penne 760 HUF
Paradicsomos penne 800 HUF
 
Köretek
Sültburgonya 450 HUF
Párolt rizs 280 HUF
Grill zöldség 550 HUF
Vajas-zöldfűszeres zöldségek 650 HUF
 
Savanyúság
 
Paradicsom saláta 290 HUF
Uborka saláta 280 HUF
Csemege uborka 250 HUF
Vegyes vágott 220 HUF
 
Desszertek
 
Palacsinta ízlés szerint 250 HUF
(lekváros, kakaós, túrós)
Mákos guba vaníliaöntettel 600 HUF
 
            
 
 
 
 
Jó étvágyat és kellemes időtöltést kívánunk!
Molnár László F&B Manager
Breitenbach Rezső világbajnok chef
Szerdi Zsuzsanna szállodaigazgató
Kedves Vendégeink!
Az étel- és italfogyasztás után 12 % szervizdíjat számítunk fel. 
 
II. kategória