Átrium Étterem
 

Átrium étterem- ízek és zamatok felsőfokon

  • különleges és hagyományos ízek
  • saját cukrászat
  • házias sütemények
  • elegáns különtermek
  • kifogástalan kiszolgálás

 

 

 
Kóstolja meg konyhánk specialitásait, világbajnok séfünk - Breitenbach Rezső - különleges, és hagyományos fogásait!
 

Vendéglátás mesterfokon a kávészünettől a gálavacsoráig

A Kölcsey Központtal egy épületegyüttesben található Hotel Lycium**** magas színvonalú catering szolgáltatása biztosítja bármilyen rendezvény sikerét, legyen az kávészünet, állófogadás, koktélparti, vagy gálavacsora.
A Kölcsey Központ területén a Hotel Lycium****-ot üzemeltető Debreceni Gyógyfürdő Kft. vendéglátása kizárólagos szolgáltatói jogokkal rendelkezik.

A Hotel Lycium**** konyhájának választékában egyaránt megtalálhatóak az egészséges táplálkozás ételei, a magyar konyha specialitásai, és a nemzetközi gasztronómia ínyencségei.

Ételeinket mi sem koronázhatná meg jobban, mint minőségi italválasztékunk, melyben kitüntetett szerepet kaptak a legkiválóbb magyar pálinkamesterek párlatai és a legnemesebb magyar pincészetek borai.

A Hotel Lycium**** drinkbárja könnyű ételekkel, egzotikus koktélokkal, nemes pálinkákkal és zamatos borokkal, a Kölcsey Art Kávézó eredeti olasz kávékülönlegességekkel várja vendégeit.

Kóstolja meg konyhánk specialitásait, éttermünk remekeit! Válassza a legjobb helyszínt rendezvénye számára! Vállaljuk esküvők, eljegyzések, ballagások és egyéb családi események, üzleti ebédek/vacsorák, fogadások (ültetett/álló), bankettek, céges rendezvények, osztálytalálkozók, leány- és legénybúcsúk lebonyolítását!

Tájékoztatjuk Kedves Szállóvendégeinket, hogy éttermünkben a reggelit 7:00-10:00 között, a félpanziós vacsorát 18:00-21:00 között fogyaszthatják el.

Az Átrium Étterem OTP és MKB SZÉP Kártya elfogadóhely. 

Nyitva tartás: minden nap 12:00-22:00-ig

Asztalfoglalás: + 36 52/506-600

Galéria>>